Denimoverhemden voor mannen; tijdloos en trendy

Als je een kijkje neemt in je kledingkast zal je vast een denim item in je kast hebben hangen. Denim, ofwel spijkerstof, is tegenwoordig zeer populair. Het is een weefsel in keperbinding en wordt veel gebruikt voor kleding. Denim is een bijzonder sterke, gekeperde katoenen stof. Het is dus een goed idee om deze trend te blijven volgen en een modern denimoverhemd aan te schaffen.

Combineren

Een denim-overhemd valt goed te combineren. Je kunt de spijkerblouse dragen op een stoere jeans of bijvoorbeeld op een shirt.  In de meeste gevallen draag je het denimoverhemd over een shirt en deze laat je dan open staan. Het is goed te dragen op verschillende kleuren broeken. Je kunt er dus alles kanten mee op!

De meeste mensen denken dat een denimoverhemd niet te combineren is op een jeans. Maar niets is minder waar, deze combinatie zorgt voor een mooi en speelse casual look.

Handige tips: Do

Experimenteer met kleur

Als je helemaal nieuw bent met deze trend zal het in begin lastig zijn om te combineren met andere kledingstukken. Probeer verschillen soorten denim uit. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een lichte spijkbroek in combinatie met een donker denimoverhemd. Contrast doet het altijd goed!

Breng denim naar een hoger level

Onthoud dat Denim niet alleen voor informeel doeleinde is. Denim is juist zeer casual te dragen. Door een ruim aanbod in verschillende soorten en pasvormen ontdekt u uw eigen stijl.

Denimoverhemden voor mannen; tijdloos en trendy 2 (002)

Wat moet je niet doen: Don’t

Denim accessoires

Denim op denim is prima. Alleen onthoudt; ”less is more”. Dus probeer niet ook nog eens in je accessoires denim te verwerken.

Draag niet dezelfde washing

Het dragen van dezelfde washing is extreem moeilijk. Vind namelijk maar eens twee kledingstukken die precies dezelfde spijkerstof hebben. Om te zorgen voor een mooi contrast kun je dus het beste kiezen voor verschillende typen denim. Mix en match uw denim!

Speelse denim overhemden

Camel Active biedt tijdloze en trendy overhemden aan in verschillende pasvormen. Camel Active focust zich op moderne, niet te formele kleding met een extra casual twist. Ben nog op zoek naar zo’n trendy overhemd? Of ben je nieuwsgiering geworden naar de verschillende soorten? Neem dan een kijkje op deze site waar u onder andere een breed aanbod vindt in de mooiste overhemden van Camel Active.